”Gør hvad du er bedst til” sigter mod at give børn og unge mulighed for at være aktive og kreative skabere af musik, dans og computerspil i stedet for blot at være passive forbrugere. - Vi vil gerne være med til at støtte de unge i at udtrykke sig og hjælpe dem til at vise deres evner. Pilotprojektet er støttet af: Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, Århus Kommune, Urbanprogrammet (Gellerup, Hasle og Herredsvang).

søndag, juni 26, 2005

Diplom overrækkelse til 22 unge

Diplom overrækkelse til 22 unge

Lørdag d. 25. juni var der diplomer og festligheder, da de første to hold på i alt 22 unge mennesker fra projektet ”Gør hvad du er bedst” blev fejret i Bentes Café i Herredsvang.

Bentes Café var godt proppet med unge mennesker og deres familier, der fik leveret smagsprøver på noget af det, som projektdeltagerne har lært i løbet af de seneste par måneder. De unge fra musikholdet viste, at det godt kan lade sig gøre at lave rapmusik uden at gøre brug af de groveste og mest nedsættende dele af sproget. Multimedieholdet præsenterede nogle af de produktioner, som de har bygget op undervejs i forløbet. Tilstede var Sonja Mikkelsen fra Urban Sekretariatet som lykønskede deltagerne.