”Gør hvad du er bedst til” sigter mod at give børn og unge mulighed for at være aktive og kreative skabere af musik, dans og computerspil i stedet for blot at være passive forbrugere. - Vi vil gerne være med til at støtte de unge i at udtrykke sig og hjælpe dem til at vise deres evner. Pilotprojektet er støttet af: Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, Århus Kommune, Urbanprogrammet (Gellerup, Hasle og Herredsvang).

onsdag, april 20, 2005

Møde med Martin Bro v/ Birch & Krogboe i Århus

Der er aftalt et møde mellem Århus afdelingen af Birch & Krogboe, hvor Martin Bro kommer. Sted: Fjældevænget 46, kl. 15.30.

Weekend-seminar for bestyrelse, frivillige og professionelle, omkring Millenium

Case:
Klubbens bestyrelse, ansatte og de frivillige skal sammen på en weekends workshop
for at diskuterer grundlaget for hvordan med arbejdet med de unge i det daglige skal foregå, samt fordelingen af arbejdsopgaverne. Desuden vil der være gæsteoplæg fra professionelle som arbejder med unge til daglig, som vil fortælle om foreningsdannelse og konflikthåndtering.
Workshoppen giver samtidig mulighed for en fællesskabsfølelse, hvor alle står sammen om at nå
målet, samt et netværk til de professionelle der kan rådgive og vejlede i forskellige situationer.
Sted: Spejder-hytte, Grønne-bo Tid: lørdag d. 23/4 til søndag d. 24/4-2005.

tirsdag, april 19, 2005

Møde med Yasemin og Mohamed omkring dans

Der er aftalt et møde med to dansere for henholdsvis piger (Showdance) og drenge (Hip-hop) i Millenium tirsdag den 19. april 2005, kl. 14.30. Der vil drøftes om indholdet i aktiviteten dans.

mandag, april 18, 2005

Musik-aktiviteten er påbegyndt

De første 2 hold (hold 1 og hold 2) i musik/sang aktiviteten er startet den 18. april 2005. Hold 1 er for unge mellem 16-20 år, hver mandag og onsdag fra kl. 17-20. Hold 2 er for unge mellem 10-15 år, hver tirsdag og torsdag fra kl. 17-20. Underviser er Arash Afsar.